Irány a strand!
Hajdúszoboszló fő vonzereje a nyári időszakban a strand, ahol kicsik és nagyok is találnak maguknak egész napos kikapcsolódési lehetőséget. Tudta, hogy Hajdúszoboszlón "tengerpart" is található a strandon? Látogasson el Ön is a strandra és élvezze a felhőtlen nyaralást!

A 30 hektáros parkban elterülő strand május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva. Nyaranta százezrek nyernek felüdülést a strand 13 medencéjében, köztük a hullám-, pezsgő-, gyerek- és élménymedencékben.

 
A strand egyik legkedveltebb része  az úgynevezett mediterrán tengerpart, mely 6200 m2-es vízfelületével Közép-Európa legnagyobb épített medencéjének számít. A fokozatosan mélyülő, hullámzó óriásmedence a csónakázótótól gáttal van elválasztva, látványát kalózhajó, világítótorony teszik teljessé. Homokos partja és a pálmafák a tengerparti fürdőzés élményét keltik. Igazi különlegességnek számít a tengerpart közelében kialakított habshow helyszín, amely elsősorban a fiatalok „bulizó helye”.
 
A Delfin pancsoló medence közelében a gyerekek számára egy új show színpad létesült nyári sátorral, ahol különböző animációk, programok várják strandszezonban a kicsiket.  A pancsoló medencénél mosolygó fókák és teknősök, a gyerekmedencében lévő vízilovak a fényképezkedő vendégek nagy kedvencei. A gyermekmedencékben szintén  attraktív állatfigurák várják a gyerekeket.    
 
A kulináris élvezetekről számos csárda, gyorsétterem,  fagyizó és egyéb vendéglátó egység gondoskodik a strandon. A hagyományos magyaros ízek mellett a modern táplálkozás hívei is találnak maguknak finom falatokat.  A strand hátsó részében nudista sziget  áll naturista vendégeink rendelkezésére.